web analytics

Hoofdmenu

Professionele stemacteurs vertellen in
Short Stories de beste korte luisterverhalen.

In deze jachtige tijd nemen steeds minder mensen de tijd om in alle rust een boek te lezen, laat staan naar een boek van honderden pagina’s te luisteren dat door een verteller wordt voorgelezen. Jammer, want er zijn ontelbaar veel korte verhalen die verteld móeten worden en die je eigenlijk gehoord móet hebben.

Want mensen houden van korte verhalen, vertellen elkaar onophoudelijk korte verhalen, mensen zijn in wezen korte verhalen. Je leven is opgebouwd, is een aaneenschakeling van gebeurtenissen die in feite korte verhalen zijn. Vele honderden van die meesterlijk geschreven en goed vertelde korte verhalen vind je op short-stories.nl.
Korte verhalen die je éven een lach en een traan, een knoop in je maag of een rilling over je rug bezorgen. Korte verhalen van een paar minuten tot een half uur en langer, geschreven door beroemde en bekende, Nederlandse en buitenlandse schrijvers van korte verhalen, tot leven gewekt door professionele stemacteurs.

Heerlijk om naar één van die goed vertelde korte verhalen te luisteren als je even ergens wordt opgehouden en moet wachten en je niet aan de eerste bladzijde wilt beginnen van een boek van honderden pagina’s.

Luister op zo’n moment naar de beste korte verhalen: wachtend op de trein, op een winderig perron, mopperend in de file. Luister, op tien kilometer hoog, comfortabel onderuit gezakt in stoel C34, onderweg naar New York of Tokio, naar een van die spannende korte verhalen. Luister naar korte verhalen. Spannende, romantische, erotische, wáár gebeurde, griezelige of humoristische verhalen.


Sonja Pourier: stemacteur, trainingsacteur, actrice en theatermaker.’Laat mijn stem je meenemen in een belevenis!”

Maurice Verschuuren: voice-over en stemacteur voor commercials, film, radio en TV. Voor 3FM, Yorin, Arrow Classic Rock, Q-Music, Radio 10 en Radio Veronica.

Peter van Eerdenburg: werkzaam in de media in verschillende disciplines. Als scenic artist in film, tv en fotografie, als “stem” in commercials, films, luisterboeken en short stories.

Eltjo Herder: presenteert een radioprogramma bij RTV Apeldoorn en spreekt als vrijwilliger boeken in bij Dedicon voor mensen met een leesbeperking.

Jan Bulinga: werkt al vele jaren als voice over / stemacteur. Verhalende teksten hebben mijn voorkeur.

Gerard Lodder: stemacteert in zijn functie als leerkracht al sinds het voorlezen op de basisschool. Verzamelt als “leesgek” alle drukken van Kees de Jongen.

Hans ten Berge: auteur, won een vijftal prestigieuze literaire prijzen waaronder de PC Hooftprijs 2006. Hij leest voor uit eigen werk, verhalen voor fijnproevers.

Ben Maasdam: mag zich, na tientallen jaren radio- en tv-werk, de nestor van de stemacteurs en voice overs noemen. Hij geeft master classes en begeleidt jong talent.

Sophie Vergeer: Er was eens… een stemacteur. Zij leeft samen met man en kinderen en houdt van zingen, dansen en vindt sprookjes vertellen fantastisch!

Marie-Annet Roosch: Stemacteur vanuit hart en ziel. Met een heldere, inlevende stem vertel ik je (een) verhaal.

Roel Fooij: “Spreken en taal is mijn passie, mijn leven en mijn business.”

Peter Lems: schrijver van kinderboeken, muzikale sprookjes, zanger en verhalen-verteller, eigen theaterproducties/vertelvoostellingen, voice-over en stemacteur.

Marga Vermeulen: is een ervaren stemacteur, nieuwslezer en presentator. Marga zal weinig moeite hebben om ook via onze media een trouwe en groeiende groep luisteraars aan zich te binden.


Er is altijd tijd voor een goed kort verhaal.